marți, 20 aprilie 2010

Lumanari cununie, botez si buchete

Iubesc buchetele de mireasa. E o mare placere si o mare teama, in acelasi timp, de fiecare data cand le realizam. Am mereu sentimentul ca buchetul este reprezentarea florala a miresei. De aceea el trebuie sa fie asa cum miresele si-l doresc si asa cum si-l aleg. Alegerea este foarte importanta. Ca si sfat - nu alegeti buchetul dupa fotografii in care o vedeta arata bine cu un anumit model. Incercati sa va imaginati purtandu-l, reprezentandu-va pe voi.
Un buchet poate fi discret, impunator, avangardist, traditionalist, capricios, rasfatat, chiar si mofturos... .
Florile pot spune foarte multe lucruri prin culoare, textura petalelor, parfumul lor. Si nu alegeti buchetul dupa pret. Acesta nu spune nimic. Aceleasi flori, mai multe sau mai putine, se pot aranja intr-o multitudine de forme, se por combina intr-o varietate absoluta. Alegeti, selectati, vizualizati-va purtand un anumit buchet si totul se poate realiza. Va doresc succes!








Nunta superba - botez minunat

Am uneori regretul ca nu pot posta fotografiile mirilor pentru care am facut decorul evenimentului. Este simplu de inteles, intimitatea lor este mai presus de orice. Dar atat de mult ma bucura sa vad oameni multumiti de ceea ce am reusit sa facem incat pastrez regretul de a nu putea sa va arat imaginea lor.
Aici este un exemplu despre culoarea decorului si culoarea interiorului. Eu personal nu tin la aceasta stricta armonizare, am vazut atatea sali in care culoarea decorului era departe de culoarea peretilor si totul a fost reusit. E o altfel de armonie, daca decorul este bine ales totul va arata foarte bine. Regula de aur: simplu este elegant este foarte bine exemplificata aici.
Si culoarea - visiniu-grena - s-a armonizat perfect cu totul. Si, secret..., a fost alegerea mirelui. Le urez cu drag "Casa de piatra" si viata frumoasa fiului lor.










Decor botez - alb diafan, aripi de ingeri







Un copil nou-nascut este zambetul unui inger. Am incercat sa nu atingem, sa nu intinam cu nimic acest zambet. Totul a fost alb - aripi de inger.