joi, 5 februarie 2009

MARTURII













Alte mărturii.
Deosebite, spunem noi !
Cutiuţe pentru bomboane sau mici cadouri, în formă de felie de tort sau cu imagini - mire şi mireasă. Modul de asamblare este la fel de uşor ca şi la mărturiile-cutiuţe simple. Kitul pentru aceste mărturii este format din cartoane pretăiate şi preîndoite, având ataşată banda de scoth cu care veţi lipi dumneavoastră cutiuţa în momentul asamblării. Opţional se poate asigura, la cerere şi în limita stocurilor noastre, panglicuţe din organza în diverse culori precum şi alte accesorii - floricele sau suzete, aşa cum vă prezentăm în imaginile următoare. Alte accesorii vă vom prezenta de fiecare data când stocurile noastre se reînnoiesc.
Tortul din cutiuţe-felii se poate asambla pentru un numar opţional de persoane şi aproape nelimitat, cel din imagine având un număr de 150 de cutiuţe. Pe măsură ce invitaţii dumneavoastră sosesc şi sunt întâmpinaţi cu şampanie şi o felie de tort etajele tortului se detaşeaza pe măsura epuizării cutiuţelor, stratul de bază fiind ultimul din care se vor putea lua mărturiile, astfel forma acestuia va fi permanent aproape intactă.
Preţul unui kit pentru mărturii în formă de felie de tort este de 150,00 lei si cuprinde 100 de cutiuţe pretăiate şi preîndoite care necesită doar lipire cu banda de scotch deja ataşata de carton.
Opţional putem asigura fundiţe la preţul de 40,00 lei - 30 ml de panglică (în limita stocului).
Preţul unui kit pentru mărturii cu imagini - mire şi mireasă - este de 170,00 lei şi cuprinde 100 de cartoane pentru cutiuţe simple, 50 de cartoane - mire şi 50 de cartoane mireasă. 
Toate cartoanele din care sunt confecţionate cutiuţele sunt de foarte bună calitate, lucioase, perlate, de gramaj cuprins între 215-300 g/mp. .
Tortul din cutiuţe este format atât din cutiuţele propriu-zise dar şi din suportul pentru acesta. Pentru detalii contactaţi-ne pe email.
În curând un alt film demonstrativ pentru realizarea tortuleţului !