joi, 29 ianuarie 2009

Cutiuţe pentru mărturii




Din experienţă ştim că unele mirese îşi doresc mărturii deosebite, altceva decât tull-ul sau organza cu arahide glazurate. Pentru sezonul 2009 am pregătit o mulţime de modele de cutiuţe pentru mărturii, din carton de foarte buna calitate, în diverse culori, legate cu fundiţe din organza sau saten.
Pentru a veni în ajutorul mireselor în aceste zile în care cuvintele "criză" şi "spirit de economie" se aud tot mai des am pregătit un kit pentru confectionarea mărturiilor sub formă de cutiuţe.
Kit-ul cuprinde:
- cutiuţă de carton pretăiată şi preîndoită, prevăzută cu bandă de lipici,
- panglică pentru fiecare cutiuţă, aprox. 20 cm/buc.
Culorile de  carton disponibil momentan sunt:
- alb perlat, ivoire-şampanie perlat, auriu metalizat, argintiu metalizat, vişiniu-grena mat, roşu mat.
Culorile pentru panglică disponibile momentan sunt:
- auriu metalizat, auriu organza, lila, vişiniu, verde, vernil, bleu - organza
Culorile pentru şiret (0,3mm lăţime) - dacă folosim şiret în loc de panglică este bine să folosim şiret de două culori, legat împreună, aspectul final este deosebit - disponibil momentan sunt:
- crem, portocaliu, alb tivit cu auriu metalizat, ivoire tivit cu auriu metalizat, roşu, vişiniu, roz, bleu.
Cutiuţele se pot decora atât cu panglică sau şiret dar şi cu floricică din material textil sau hârtie.
Trebuie sa ţineţi cont de fapul că aceste mărturii trebuie asortate cu culorile pe care doriţi să le folosiţi la decorarea sălii pentru eveniment.
Se pot folosi ca mărturii pentru nunta dar şi pentru botez. Pentru personalizare folosiţi mici etichete cu numele voastre şi cu data evenimentului pe care le lipiţi direct pe cutiuţă sau le perforaţi şi le prindeţi cu ajutorul pănglicuţei.
Pentru a vă ajuta să vă confecţionaţi singure mărturiile (sau ajutate de către viitorul ginere - de ce nu ?) am pregătit un mic film demonstrativ. 
Veţi vedea cât de uşor se poate face o mărturie cu materialele din acest kit !
Nu uitaţi să puneţi în interiorul cutiuţei o bomboană de ciocolată sau un mic cadou pentru invitaţii dumneavoastră. Acest mic cadou frumos ambalat va produce un efect deosebit şi va fi cu siguranţă apreciat.
Preţul unui kit este de 100,00 lei şi cuprinde 100 de cutiţe de carton si 20 m de panglică. Peste 100 de bucaţi se pot comanda loturi de câte 25 de bucăti, în funcţie de numărul de mărturii de care aveţi nevoie. Comanda minimă este de 100 de bucăţi. Pentru comenzi trimiteţi email la profidecor@yahoo.com sau tel. 0745 814 885 - Camelia Crecană. Livrările în Drobeta Turnu Severin se vor face direct, în termen de maxim 48 de ore, plata se face la livrare.
Pentru comenzi din alte localităţi plata se va face prin mandat poştal, detalii pe email.



În curând vom prezenta cutiuţa - mărturie în formă de felie de tort, surpriza fiind modul inedit de prezentare a mărturiilor !